Este plugin não foi testado com as 3 últimas grandes versões do WordPress. Pode já não ser suportado e pode ter problemas de compatibilidade quando usado com versões mais recentes do WordPress.

Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Descrição

Eenvoudig cryptocurrency prijzen vergelijken met de widget van https://cryptoprijzen.com/. Implementeer eenvoudig met een shortcode de koop en verkoopprijzen van alle brokers van Nederland. Kies uit tientallen verschillende munten als Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS. Je hebt de keuze om de top 3 goedkoopste aanbieders te tonen of een tabel met alle aanbieders.

Er kan een shortcode gegenereerd worden die overal op de website geplaatst kan worden. Plaats de shortcode in een kolom in een blogpost of in de sidebar.

DEMO: Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Aangesloten brokers:
* Bitvavo
* Bitonic
* BTC Direct
* Anycoin Direct
* Bitcoin Meester
* Bitrush
* BitMyMoney
* Litebit
* Coinmerce
* SATOS
* Knaken
* HappyCoins

Instalação

  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Perguntas frequentes

Installation Instructions
  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Avaliações

1 Setembro, 2018
Prima toevoeging voor mijn crypto website. Wij richten ons meer op nieuwsartikelen en informatie en minder op het kopen van cryptocurrency. Deze widget voegt een meerwaarde toe voor mijn bezoekers zodat direct zien waar een bepaalde cryptomunt het goedkoopst is. Hoop dat Ethereum Classic en Reddcoin binnenkort ook worden toegevoegd!
Ler 1 avaliação

Contribuidores e programadores

“Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget” é software de código aberto. As seguintes pessoas contribuíram para este plugin:

Contribuidores

Registo de alterações

1.0

  • First version