Este plugin não foi testado com as 3 últimas grandes versões do WordPress. Pode já não ser suportado e pode ter problemas de compatibilidade quando usado com versões mais recentes do WordPress.

Integration for OTP eBiz & WooCommerce

Descrição

PRO verzió
A bővítménynek elérhető a PRO verziója 10.000 Ft-ért, amelyet itt vásárolhatsz meg: https://szamlazz.visztpeter.me/ebiz
A licensz kulcs egy weboldalon aktiválható és 1 év emailes support is jár hozzá beállításhoz, testreszabáshoz, konfiguráláshoz.
A vásárlással támogathatod a fejlesztést akkor is, ha esetleg a PRO verzióban elérhető funkciókra nincs is szükséged.

Funkciók

 • Manuális számlakészítés
  Minden rendelésnél a jobb oldalon megjelenik egy új gomb, rákattintáskor elküldi az adatokat az OTP eBiz-nek és legenerálja a számlát.
 • Automata számlakészítés PRO
  Lehetőség van a számlát automatikusan elkészíteni bizonyos fizetési módoknál, vagy ha a rendelés teljesítve lett. Automatikusan létrehozhatsz díjbekérőt például átutalásos fizetési módhoz és beállíthatod, hogy a rendelés lezárásakor jelölje meg teljesítettnek a számlát.
 • Mennyiségi egység
  A tételek mellett a mennyiségi egységet is feltüntetni a számlát, amelyet a beállításokban minden termékhez külön-külön meg tudod adni és megjegyzést is tudsz megadni a tételhez
 • Számlaértesítő
  Alapértelmezett beállításokkal az eBiz küldi ki a számlaértesítőt a vásárlónak. Lehet a számlákat csatolni a WooCommerce által küldött emailekhez, így nem fontos használni az eBiz számlaértesítőjét és a vásárlód egyel kevesebb emailt fog kapni
 • Nemzetközi számla
  Ha külföldre értékesítesz például euróban, lehetőség van a számla nyelv átállítására és az aktuális MNB árfolyam feltüntetésére a számlán. Kompatibilis WPML-el és Polylang-al is.
 • Díjbekérő készítés
  Ha a rendelés állapota átállítódik függőben lévőre, automatán legenerálja a díjbekérő számlát. Lehet kézzel egy-egy rendeléshez külön díjbekérőt is csinálni.
 • Naplózás
  Minden számlakészítésnél létrehoz egy megjegyzést a rendeléshoz, hogy mikor, milyen néven készült el a számla
 • Sztornózás
  A számla sztornózható a rendelés oldalon, vagy kikapcsolható 1-1 rendeléshez
 • Adószám mező
  A WooCommerce-ben alapértelmezetten nincs adószám mező. Ezzel az opcióval bekapcsolható, hogy a számlázási adatok között megjelenjen. Az adószámot a rendszer eltárolja, a vásárlónak küldött emailben és a rendelés adatai között is megjelenik. Lehetőség van arra, hogy csak 100.000 Ft áfatartalom felett látszódjon.
 • És még sok más
  Papír és elektronikus számla állítás, Áfakulcs állítás, Számlasorszám formátum módosítása, Letölthető számlák a vásárló profiljában, Hibás számlakészítésről e-mailes értesítő stb…

Fontos kiemelni

 • A generált számlát letölti saját weboldalra is és a wp-content/uploads/wc_ebiz mappában tárolja
 • Fizetési határidő és megjegyzés írható a számlákhoz
 • Kuponokkal is működik
 • Szállítást is ráírja a számlára
 • A PDF fájl letölthető egyből a Rendelések oldalról is(táblázat utolsó oszlopa)

Használat

Részletes dokumentációt itt találsz.
Telepítés után a WooCommerce / Beállítások oldalon meg kell adni az eBiz technikai felhasználónevet és jelszót, API kulcsot és relációs azonosítót(ezeket mind az eBIz support-tól lehet kérni) illetve az ott található többi beállításokat igény szerint.
Minden rendelésnél jobb oldalon megjelenik egy új doboz, ahol egy gombnyomással létre lehet hozni a számlát. Az Opciók gombbal felül lehet írni a beállításokban megadott értékeket 1-1 számlához.
Ha az automata számlakészítés be van kapcsolva, akkor a rendelés lezárásakor(Teljesített rendelés státuszra állítás, vagy bármilyen egyéb státusz beállítható) automatikusan létrehozza a számlát a rendszer.
A számlakészítés kikapcsolható 1-1 rendelésnél az Opciók legördülőn belül.
Az elkészült számla a rendelés aloldalán és a rendelés listában az utolsó oszlopban található PDF ikonra kattintva letölthető.

FONTOS: Mindenen esetben ellenőrizd le, hogy a számlakészítés megfelelő e és konzultálj a könyvelőddel, neki is megfelelnek e a generált számlák. Sajnos minden esetet nem tudok tesztelni, különböző áfakulcsok, termékvariációk, kuponok stb…, így mindenképp teszteld le éles használat előtt és ha valami gond van, jelezd felém és megpróbálom javítani.

Fejlesztőknek

A plugin egy XML fájlt generál, ezt küldi el az eBiz-nek, majd az egy pdf-ben visszaküldi az elkészített számlát. Az XML fájl generálás előtt módosítható a wc_ebiz_xml filterrel. Ez minden esetben az éppen aktív téma functions.php fájlban történjen, hogy az esetleges plugin frissítés ne törölje ki a módosításokat!

<?php
add_filter('wc_ebiz_xml', 'szamla_modositasa',10,2);
function szamla_modositasa($xml, $order) {
 //...
 return $xml;
}
?>

Lehetőség van sikeres és sikertelen számlakészítés után egyedi funckiók meghívására a bővítmény módosítása nélkül:

GDPR

A bővítmény HTTP hívásokkal kommunikál az OTP eBiz API rendszerével. Az API hívások akkor futnak le, ha számla készül(pl rendelés létrehozásánál automatikus számlázás esetén, vagy manuális számlakészítéskor a Számlakészítés gombra nyomva).
Az OTP eBiz egy külső szolgáltatás, saját adatvédelmi nyilatkozattal és felhasználási feltételekkel.
This extension relies on making HTTP requests to the OTP eBiz API. API calls are made when an invoice is generated(for example on order creation in case of automatic invoicing, or when you press the create invoice button manually).
Identibyte API.
OTP eBiz is an external service and has it’s own Terms of Service and Privacy Policy, which you can review at those links.

Instalação

 1. Töltsd le a bővítményt
 2. WordPress-ben bővítmények / új hozzáadása menüben fel kell tölteni
 3. WooCommerce / Integráció menüpontban találhatod ez eBiz beállításokat
 4. Működik

Perguntas frequentes

Nem akar működni a számlakészítés

A WordPress / Eszközök / Webhely egészség menüpontban nézd meg, ír e valamilyen hibát a bővítmény. Ha nem segít, akkor az Info fülön másold ki az eBiz-es részt és küldj nekem egy e-mailt!

Mi a különbség a PRO verzió és az ingyenes között?

A PRO verzió néhány hasznos funckiót tud, amiről itt olvashatsz. Például az automata számlakészítés, díjbekérő létrehozás. Továbbá 1 éves emailes support is jár hozzá.

Hogyan lehet tesztelni a számlakészítést?

Az eBiz-től lehet kérni teszt fiókot. A bővítmény beállításaiban pedig kapcsold be a fejlesztői módot.

Avaliações

Este plugin não tem avaliações.

Contribuidores e programadores

“Integration for OTP eBiz & WooCommerce” é software de código aberto. As seguintes pessoas contribuíram para este plugin:

Contribuidores

Registo de alterações

1.1

 • Élesben is használható verzió

1.0

 • WordPress.org-ra feltöltött plugin első verziója